SZJA-mentesség: egy 23 éves fiatal a tévében dicsérte a kormány döntését, csak azt nem közölték a nézőkkel, hogy a Fidesz tagja

Megosztás

A 25 éven aluliak személyi jövedelamadó-mentessége volt az egyik beszédtéma a HírTV-ben, ahol finoman szólva megvezették a nézőket – írta a 444.hu.

A műsorvezető egy bizonyos Bóka Bencét úgy konferált fel, hogy „23 éves, és már dolgozik, tehát van önálló bevétele”. A fiatalember a bemutatkozásában elmondta, a veszprémi önkormányzat ifjúsági referenseként dolgozik, de azt senki nem említette, hogy egyben a Fidelitas közép-dunántúli elnöke is. Ezt követően úgy dicsérte a kormány intézkedéseit, hogy a nézőknek fogalmuk sem volt róla, hogy egy fideszes politikus beszél a kamerába.

Mint kiderült, már ki is számolta, hogy az SZJA-mentesség fedezheti a havi benzinfogyasztását vagy a telefonszámláját. „Gyakorlatilag szerintem ez egy komolyabb fizetésemelésnek ér fel”. Néhány perccel később azt mondta:

„Örülök, hogy ilyen kormányunk van, aki támogat minket, fiatalokat, ellenben a baloldallal, akikre mi soha sem számíthattunk, mi fiatalok, de szerintem az idősek sem.”

További részletek a 444.hu oldalán.

Kapcsolódó cikkek